Dit is ergens in mijn eerste jaar. Reageer ik verrast, verbaasd of verwonderd? Is het mijn moeder die mijn naam roept?  Of mijn vader met de camera voor zijn gezicht? De foto is genomen in onze tuin in Kameroen, het land waar ik geboren ben. Mijn ouders werkten voor Boskalis, een internationale baggerorganisatie. Tot mijn 11de heb ik gewoond en geleefd in Kameroen, de Verenigde Arabische Emiraten (Dubai) en Tunesië. Toen hebben mijn ouders besloten als gezin, ik heb nog een broer, in Nederland te blijven. Er kwam een eind aan de avontuurlijke jaren van verhuizen naar en wennen aan nieuwe landen en culturen, het leren kennen en weer afscheid nemen van vriendjes en vriendinnetjes.

Nu ben ik 39 jaar en nog altijd heeft Afrika een speciale plek in mijn hart. Zozeer zelfs dat ik me er een klein jaar in ben gaan onderdompelen, zie mijn blog over Zuid Soedan. Ik reis graag, dichtbij en ver weg. Om te ontdekken, te onderzoeken, te ontmoeten, om het avontuur. En om te realiseren hoe mooi mijn leven is en dat vrij zijn een geweldig groot goed is.

Mensen vinden mij gedreven, analytisch, leergierig, open, iemand met een kritische houding en het vermogen om mensen te verbinden. Iets betekenen in de wereld en je inzetten voor anderen vind ik belangrijk. Ik sport en beeldhoud graag, ben liefhebber van films en bomen opzetten in de kroeg met vrienden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>