Ik ben mijn werkzame leven gestart bij Dienst Landelijk Gebied. Een aardige opstart na mijn studiejaren maar mijn eerste echte baan was bij Woonunie, nu Woonbedrijf ieder1, een wooncorporatie actief in Deventer en Zutphen. Ruim 8 jaar heb ik daar met hart en ziel gewerkt. Door het vervullen van uiteenlopende functies en rollen heb ik vrijwel alle afdelingen van de organisatie leren kennen. Na een klein jaar werken in Zuid Soedan, ben ik weer aan de slag gegaan bij een corporatie. Na het begeleiden van de fusie tussen Volksbelang en Viveste ben ik van koers veranderd en werk ik nu alweer ruim een jaar bij Natuurmonumenten als teamleider van de vastgoedadministratie.

Ik heb kennis van en ervaring opgedaan in strategie- en beleidsontwikkeling, (project)management, (begeleiden van) organisatie-verandering, ontwikkelen van cultuurveranderingprogramma’s, bedrijfsvoering, teambuilding en individuele coaching. Ik heb mij lang bewogen op het vlak van gebieds- en gebouwontwikkeling naast het opzetten van nieuwe sociale innovaties. Bij natuurmonumenten ben ik terecht gekomen in een heel nieuw veld: de adminstratieve kant van het vastgoed (grond en gebouwen). Van grote subsidieaanvragen tot GIS, van verzekeringen tot pachtovereenkomsten, van vastgoedtransacties tot de eigendomsadministratie. In Zuid Soedan heb ik een jaar gewerkt in het veld van goed bestuur, democratie en mensenrechten.

En wat mij drijft, inspireert, motiveert? Ik vind mensen, relaties tussen mensen (en hun context) eindeloos fascinerend. Ik word gedreven door onrecht, ongelijkheid en vrijheid maar ook door creativiteit en potentie. Ik zoek naar mogelijkheden om een verschil te maken (de wereld een beetje beter en mooier), met anderen en via anderen. Dat gaat voor mij over goed luisteren, over open staan, om passie, om te weten wanneer door te pakken en wanneer los te laten, om het lef om bijvoorbeeld te benoemen wat zich onder tafel afspeelt of om te gaan voor iets wat niet mainstream is.

Mijn affiniteit ligt bij maatschappelijke vraagstukken en de drive een verschil te willen maken. Maatschappelijk verantwoord ondernemen, sociale innovatie, (organisatie)ontwikkeling, visievorming, internationale samenwerking en vrouwenrechten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>